Fazolová pánev s uzeninou aneb jak efektivně zařadit luštěniny do jídelníčku
Fazolová pánev s uzeninou je vynikající a sytý pokrm, který spojuje kombinaci fazolí, kukuřice a hrášku s pikantní uzeninou. Podává se s opečeným toastovým chlebem nebo pečivem podle vašich preferencí, čímž vytváříte skvělý pokrm pro celou rodinu. Tento jednoduchý recept vám umožní připravit výtečný oběd nebo večeři.
Ingredience:
- 1 plechovka fialových fazolí
- 1 plechovka bílých fazolí
- 1 plechovka kukuřice
- 1 plechovka hrášku
- 1 ks cibule
- 100 g uzeniny (párek, klobása, anglický bok - dle chuti každého)
- Troška grilovací koření
- Troška soli
- Troška pepře
- Troška marojánky (proti nadýmání)
- Troška tymiánu
- Trošku oregána
- Troška sušeného česneku (1 stroužek klasického)
- Dle chuti kečup
- Dle chuti podravku
- Dle chuti chilli
Osmažíme cibuli přidáme uzeninu, následně dáme okapaný hrášek, kukuřici. Poté přidáme fazole i s nálevem, kečup s troškou vody a koření. Necháme chvilku povařit a podáváme s opečeným toastovým chlebem či pečivem co máme rádi.
Dobrou chuť!
Eliška
Chlebíčky s česnekovo-sýrovou pomazánkou
Chystáte doma oslavu a přemýšlíte, co byste připravili? Zkuste tyto chlebíčky ...
Drchanice od naší redaktorky Ivy
Zadělat tužší těsto, aby šlo rozválet, ihned rozválet na vále ...